Massasjeterapi og osteopati

Massasjeterapi og osteopati fungerer best i serie. Basert på samtale, undersøkelse og behandling, vil terapeuten lage en plan sammen med deg.

Kanskje du vil ha rask fremgang med massasje annenhver dag, eller en livsstilsendring med oppfølging annenhver uke?

Kjøper du et klippekort blir prisene svært gunstige for deg.

Hva er massasjeterapi?

Massasje øker blodsirkulasjonen, lindrer smerter og demper stress. Massasje kan forebygge betennelser og styrke immunforsvaret. Vår massasje er basert på forskning og en vestlig forståelse av anatomi og fysiologi.

Vel & Være bruker følgende terapeutiske metoder i vår massasje:

Klassisk massasje

Dette er velkjente og behagelige teknikker som roer ned nervesystemet og hjelper hormonbalansen. Hud og muskler blir strøket og knadd med varierende kraft og rytme.

Massasjen gir dyp avspenning i både kropp og sinn. Det kan øke kroppsbevisstheten og skape bedre kontakt med egne følelser.

Idrettsmassasje

Massasje løser ikke bare problemer, men kan også virke prestasjonsfremmende. Sportsutøvere på alle nivåer trenger av og til hjelp for å få kroppen til å yte sitt aller beste.

Idrettsmassasje fokuserer på funksjonsforbedring, skadeforebygging og rask restitusjon etter konkurranser og harde treningsøkter.

Triggerpunkter

Triggerpunkter gir strålesmerter og intense plager, og trenger spesiell behandling. Ved å kombinere klassisk massasje med triggerpunktbehandling, stretching og treningsøvelser får vi en effektiv og helhetlig metode.

Hva er osteopati?

Osteopatien er en manuell behandlingsform som baserer seg på en grundig samtale, undersøkelse og behandling.

En osteopat vektlegger sammenhengene mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen vår. Manuell behandling, fysisk aktivitet og håndtering av en stressende hverdag er noe av det vanligste osteopater jobber med.

Osteopater benytter seg av et bredt spekter av manuelle behandlingsteknikker, både lette og kraftige. I tillegg kan du få øvelser og aktiviteter som du bruke hjemme og på jobb for å hindre at dine plager kommer tilbake etter behandlingen.

Osteopater har minst fire års utdanning og god kunnskap innen undersøkelse, behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager.

Osteopati var tidligere regnet som en alternativ behandlingsform i Norge, men i desember 2020 vedtok Stortinget at osteopater skal autoriseres som helsepersonell.