Massasjeterapi

Vanlige plager

Dette er de vanligste problemstillingene våre kunder kommer med til oss. Massasje egner seg for alle disse.

Muskelsmerter 97%
Stress 89%
Nakke/hodespenning 79%
Armplager ved PC-arbeid 77%
Søvnplager 62%
Kjevespenning 57%
Isjiassmerter 49%
Vel & Være Nakkesmerte Muskelsmerte Muskelspenning Massasje Oslo
Nakkesmerter og hodepine kommer gjerne fra stress og PC-arbeid. Det er de vanligste plagene våre kunder kommer med. Vi har lang erfaring med å lindre disse plagene.

Hva er massasjeterapi?

Massasje øker blodsirkulasjonen, lindrer smerter og demper stress. Massasje kan forebygge betennelser og styrke immunforsvaret. Vår massasje er basert på forskning og en vestlig forståelse av anatomi og fysiologi.

Vel & Være bruker følgende terapeutiske metoder i vår massasje:

Klassisk massasje

Dette er velkjente og behagelige teknikker som roer ned nervesystemet og hjelper hormonbalansen. Hud og muskler blir strøket og knadd med varierende kraft og rytme.

Massasjen gir dyp avspenning i både kropp og sinn. Det kan øke kroppsbevisstheten og skape bedre kontakt med egne følelser.

Idrettsmassasje

Massasje løser ikke bare problemer, men kan også virke prestasjonfremmende. Sportsutøvere på alle nivåer trenger av og til hjelp for å få kroppen til å yte sitt aller beste.

Idrettsmassasje fokuserer på funksjonsforbedring, skadeforebygging og rask restitusjon etter konkurranser og harde treningsøkter.

Triggerpunkter

Triggerpunkter gir strålesmerter og intense plager, og trenger spesiell behandling. Ved å kombinere klassisk massasje med triggerpunktbehandling, stretching og treningsøvelser får vi en effektiv og helhetlig metode.

Behandlingsplan

Massasje fungerer ofte best i serie. Basert på samtale, undersøkelse og behandling, vil massøren lage en plan sammen med deg. Kanskje du vil ha rask fremgang med massasje annenhver dag, eller en livsstilsendring med oppfølging annenhver uke?