"Oslo's beste massasje"
-Live, 40 år

Massasje

Massasje øker blodsirkulasjonen, lindrer smerter og demper stress. Massasje kan forebygge betennelser og styrke immunforsvaret. Vår massasje er basert på forskning og en vestlig forståelse av anatomi og fysiologi.

Dette er velkjente og behagelige teknikker som roer ned nervesystemet og hjelper hormonbalansen. Hud og muskler blir strøket og knadd med varierende kraft og rytme.

Massasjen gir dyp avspenning i både kropp og sinn. Det kan øke kroppsbevisstheten og skape bedre kontakt med egne følelser.

Massasje løser ikke bare problemer, men kan også virke prestasjonfremmende. Sportsutøvere på alle nivåer trenger av og til hjelp for å få kroppen til å yte sitt aller beste.

Idrettsmassasje fokuserer på funksjonsforbedring, skadeforebygging og rask restitusjon etter konkurranser og harde treningsøkter.

Triggerpunkter gir strålesmerter og intense plager, og trenger spesiell behandling. Ved å kombinere klassisk massasje med triggerpunktbehandling, stretching og treningsøvelser får vi en effektiv og helhetlig metode.

Massasje fungerer ofte best i serie. Basert på samtale, undersøkelse og behandling, vil massøren lage en plan sammen med deg. Kanskje du vil ha rask fremgang med massasje annenhver dag, eller en livsstilsendring med oppfølging annenhver uke?

Osteopati

En osteopat behandler feilfunksjoner i ledd, muskler og bindevev. Metodene er de samme som i kiropraktikk, naprapati og manuellterapi. En behandling inkluderer ofte også massasje.

En osteopat ser hele kroppen som en helhet, og gjør en grundig undersøkelse ved første konsultasjon. Det inkluderer funksjonsundersøkelse av muskler og ledd, og testing av nervesystemet. Resultatene avgjør hvilke behandlingsmetoder som tas i bruk.

Nedsatt leddfunksjon behandles med ulike teknikker avhengig av årsaken. Det kan være raske, små bevegelser (manipulasjon) eller større, myke, rytmiske bevegelser (artikulasjon).

Muskler med for høy eller ubalansert spenning justeres med målrettet muskelaktivering, tøyning og avspenning.

Hvis forundersøkelsen viser at osteopatisk behandling kan være effektivt, utarbeider osteopaten en behandlingsplan. Akutte tilfeller kan trenge 1-3 behandlinger, mens kroniske tilstander gjerne trenger 6-8.

Vanlige plager

Dette er de vanligste problemstillingene våre kunder kommer med til oss. Massasje egner seg for alle disse.

 

Muskelsmerter97%
Stress89%
Nakke/hodespenning79%
Armplager ved PC-arbeid77%
Søvnplager62%
Kjevespenning57%
Isjiassmerter49%
Bestill time